Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι
«Αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε από όπου κι αν προέρχονται», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικό νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι, διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον εκλογικό νόμο.
Σύμφωνα με την κα Γεννημάτα, το δικομματικό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ συνεχίζεται «κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση».
Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει «για ακόμα μία φορά» πως οι τυχοδιωκτικές επιλογές και οι εκβιασμοί του κ. Τσίπρα δεν περνούν, ενώ τονίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης θα μας βρει απέναντί του σε κάθε προσπάθεια επαναφοράς του ληστρικού bonus των 50 εδρών«.
Εμείς, συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνουμε την πρόκληση-πρόσκληση για πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου και διάλογο με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που ήδη διατυπώσαμε, ενώ καθιστά σαφές πως «σε κάθε περίπτωση αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε από όπου κι αν προέρχονται».
«Τα διλήμματα είναι υπαρκτά αλλά αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη. Τα παιχνίδια τέλος», κατέληξε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης