Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας (ΝΔ): Έχει σημάνει η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση – Ξεθώριασε η εικόνα του Τσίπρα

Τζαβάρας (ΝΔ): Έχει σημάνει η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση – Ξεθώριασε η εικόνα του Τσίπρα
Το αίτημα για εκλογές δεν μπορεί να έχει άλλο περιεχόμενο από την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία είπε ο κ.Τζαβάρας
Την εκτίμηση πως έχει σημάνει η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση καθώς και ότι έχει ξεθωριάσει η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM ο κ.Τζαβάρας, σχολιάζοντας τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής και ανακούφισης των επιπτώσεων από την κατάργηση του ΕΚΑΣ, έκανε λόγο για «ξαναμοίρασμα της φτώχειας».
«Η στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την ανάπτυξη, την απασχόληση και τη δημιουργία πλούτου» τόνισε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφερόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό υποστήριξε ότι «ξεθώριασε η εικόνα του και το άρωμά του με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει ενέσεις αισιοδοξίας και στον εαυτό του και στους οπαδούς του και στους υπουργούς του».
«Η κυβέρνηση πρέπει να καθαρίσει το μυαλό της από τις ιδεοληψίες και τους ιδεολογικούς καταναγκασμούς που διατηρεί και να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του τόπου.
Μόνο αν αυξηθεί η πίτα, το ΑΕΠ κι αυτό θα γίνει μόνο με ανάπτυξη, τότε θα αρχίσει να αυξάνεται η απασχόληση θα αρχίσουν τα ταμεία να παίρνουν χρήματα» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος προέβλεψε ότι  η επιδείνωση των οικονομικών θα έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι «κόφτες» δημοσιονομικής προσαρμογής και να μειωθούν ακόμα περισσότερο μισθοί και συντάξεις.
Ο κ.Τζαβάρας είπε ότι κάθε μέρα που περνάει «λιγοστεύει η δημοκρατία στον τόπο», ενώ αναφερόμενος στη λειτουργία της Βουλής χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κάνοντας λόγο για «τυραννική πλειοψηφία που υπάρχει στο Κοινοβούλιο, όπου ο,τιδήποτε πλέον επιβάλλεται και δεν συζητείται».
Όσον αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο κ.Τζαβάρας είπε πως «το νόημα του αιτήματος για εκλογές δεν μπορεί να έχει άλλο περιεχόμενο από την απομάκρυνση αυτής της επικίνδυνης για τον τόπο εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης