Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Αδιάβλητη η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Υλοποιείται η συνταγματική υποχρέωση

Μαντάς: Αδιάβλητη η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Υλοποιείται η συνταγματική υποχρέωση
Είναι μια δομική αλλαγή που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 27 χρόνια υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες υλοποιείται η συνταγματική υποχρέωση της νόμιμης αδειοδότησης των καναλιών διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Μαντάς, ο οποίος έκανε λόγο για μια καθ’όλα αδιάβλητη διαδικασία.
«Είναι μια δομική αλλαγή που έπρεπε να είχε γίνει, κι όμως 27 χρόνια παρέμενε το ίδιο καθεστώς» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Μαντάς.
«Την επόμενη ημέρα θα έχουμε νόμιμες άδειες, ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο διεκδικούν μέσα από μια διαδικασία απολύτως αδιάβλητη και νόμιμη, κι αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.  
Από κει και μετά έχουμε πάρα πολλή δουλειά, το στοίχημα της αντικειμενικής ενημέρωσης δεν λύνεται με τις νόμιμες άδειες ιδιωτικών καναλιών.
Πρώτα απ' όλα το στοίχημα αυτό είναι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και όλων των πολιτών που θέλουν να έχουν αντικειμενική πληροφόρηση και ποιοτικά προγράμματα.
Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τουλάχιστον η είδηση, π.χ. η πραγματικότητα για τον ΕΝΦΙΑ» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης