Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Δεν υπάρχει τώρα καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Δεν υπάρχει τώρα καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, επαναλαμβάνει την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση
«Δεν υπάρχει, τώρα, καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους», τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι «το 2018 κι αν έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις τότε θα συζητηθεί η υπόθεση του χρέους, στη βάση της επιμήκυνσης σε βάθος χρόνου και της ελαχιστοποίησης των επιτοκίων».
Μάλιστα, ο ίδιος επαναλαμβάνει την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, αναφέροντας ότι αν υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες, «για να ανατραπούν όλα τα νομοσχέδια του τελευταίου 1,5 χρόνου» και «να γίνει μια νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους, υπό τον όρο ότι θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις εις το ακέραιο όλες».
Σχετικά με τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ΜΜΕ, αφού σημειώνει ότι «εξ αρχής ήταν λάθος ο όλος χειρισμός», συμπληρώνει ότι «το μόνο που πέτυχε ο κ. Παππάς είναι ότι πρώτη φορά το κράτος θα πάρει λεφτά από έναν τομέα που δεν είχε πάρει ποτέ.
Αυτό είναι επιτυχία.
Αλλά ότι πατάχθηκε η διαπλοκή αυτό δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να το πει ο κ. Παππάς».
Ο κ.Λεβέντης προτείνει «να συνεχίσουν να λειτουργούν όλα τα κανάλια που λειτουργούν πάνω από 20 χρόνια, και να πληρώσουν όλοι από 60 εκατομμύρια που είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που κατέβαλαν όλοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης