Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγγου (ΣΥΡΙΖΑ): Γίνονται βήματα να προστατευθούν οι αδύναμοι και όσοι έχουν πληγεί από την κρίση

Σβίγγου (ΣΥΡΙΖΑ): Γίνονται βήματα να προστατευθούν οι αδύναμοι και όσοι έχουν πληγεί από την κρίση
«Σίγουρα από την υπογραφή και την υλοποίηση της συμφωνίας του Αυγούστου έχουν διαρραγεί σχέσεις με κοινωνικά στρώματα»
Στην παραδοχή πως η σχέση της κυβέρνησης με την κοινωνία έχει πληγεί προχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.
Μιλώντας στην ΕΤ1, η κ. Σβίγγου ανέφερε πως «σίγουρα από την υπογραφή και την υλοποίηση της συμφωνίας του Αυγούστου έχουν διαρραγεί σχέσεις (του ΣΥΡΙΖΑ) με κοινωνικά στρώματα», ωστόσο πλέον «γίνονται βήματα και πολλές προσπάθειες ώστε να προστατευθούν εκείνοι που είναι πιο αδύναμοι και που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση και να υλοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση».
«Δεν μπορεί να σταθεί μια αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη, χωρίς να έχει τη δύναμη της κοινωνίας, χωρίς να την αφουγκράζεται και χωρίς να προσπαθεί συνεχώς να απαντά στις δικές της ανάγκες», σχολίασε.
Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή (10/10) πολύ έντονη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης μετά από αυτήν είναι έκθετος»:
«Οι Έλληνες πολίτες κατάλαβαν πολλά από τη χθεσινή συζήτηση.
Αντί για απαντήσεις επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων που τέθηκαν από τον πρωθυπουργό, σχετικά με τη στάση της Ν.Δ. και του ιδίου που αφορούσαν τις τηλεοπτικές άδειες, στην εμπλοκή στην υπόθεση Siemens, τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., είδαμε την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να συσπειρώσει το δικό του ακροατήριο και να υπεκφύγει των απαντήσεων, κάνοντας αναφορές στο πόσα πτυχία έχει και στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Η χθεσινή συζήτηση κατέδειξε δυο κόσμους.
Ο ένας είναι αυτός που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες των πολλών και την απαίτηση για διαφάνεια και το τέλος αυτού του σάπιου καθεστώτος της διαπλοκής, που ζητάει απαντήσεις για όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και απαντήσεις για το μέλλον ώστε να μην ξαναφτάσουμε στις καταστάσεις που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης