Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει – Στόχος της ΝΔ είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει – Στόχος της ΝΔ είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση
Το αποτέλεσμα δεν το δίνει η δημοσκόπηση αλλά η κάλπη υποστήριξε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει και ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να δουλεύει έτσι ώστε τα ποσοστά της να είναι μεγαλύτερα από αυτά που της έδωσε η πρόσφατη μέτρηση της Public Issue διατύπωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.
«Το αποτέλεσμα δεν το δίνει η δημοσκόπηση αλλά η κάλπη.
Η ΝΔ συνεχίζει να δουλεύει και το ποσοστό της πρόσφατης δημοσκόπησης θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που η δημοσκόπηση έδειξε» είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει και ότι «είναι η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων ετών στην χώρα».
«Η Αριστερά είναι βαθιά διεφθαρμένη.
Κανένα στέλεχος της δεν μπορεί να κυκλοφορεί στους δρόμους» υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος επεσήμανε πως από χθες Δευτέρα είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη δράση της ΝΔ στην Αττική αναφορικά με τη «συμφωνία αλήθειας» που προτείνει.
«Στόχος της ΝΔ είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες και συνεργασίες.
Η ΝΔ έχει ανοιχτές τις πόρτες.
Η δουλειά μας είναι αυτή που αυξάνει τη συμμαχία με την κοινωνία» υπογράμμισε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος αναφορικά με τη συγκρότηση του ΕΣΡ, είπε πως «η ΝΔ έχει καταθέσει την πρόταση της και ότι ο νόμος Παππά πρέπει να αποσυρθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης