Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς για ΕΣΡ: Η νομιμότητα κερδίζει την ανομία – Νέο τοπίο στη ραδιοτηλεόραση

Μαντάς για ΕΣΡ: Η νομιμότητα κερδίζει την ανομία – Νέο τοπίο στη ραδιοτηλεόραση
Είχαμε απέναντι μας ένα συνασπισμό συστημικών συμφερόντων που εμπόδιζε να μπει τάξη τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η νομιμότητα κερδίζει την ανομία και ότι ανοίγει ένα νέο τοπίο στη ραδιοτηλεόραση μετά τη συγκρότηση του ΕΣΡ διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
«Τον Οκτώβριο ψηφίστηκε ο νόμος 4339.
Φτάσαμε ένα χρόνο μετά για να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, η εθνική συνεννόηση είναι προϊόν αλλεπάλληλων συγκρούσεων.
Είχαμε απέναντι μας ένα συνασπισμό συστημικών συμφερόντων που εμπόδιζε να μην μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, μια πρακτική 27 χρόνων που κάποιοι θέλαν να συνεχιστεί» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Μαντάς.
«Η χθεσινή απόφαση του ΕΣΡ που ήταν συνταγματική επιταγή για τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων και για τις πολιτικές δυνάμεις ανοίγει ένα τοπίο στη ραδιοτηλεόραση, μια δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιείται και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας.
Έχουμε μπροστά μας τη διαγωνιστική διαδικασία για τις άδειες και στόχος είναι το ΕΣΡ να παίξει το ρόλο που απορρέει από το Σύνταγμα.
Σε σχέση για το πώς ερμηνεύει ο καθένας τη χθεσινή απόφαση, τόνισε ότι δεν πρέπει να μετράμε τους νικητές και τους ηττημένους αυτό που είναι κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι η νομιμότητα κερδίζει την ανομία. Νομίζω ότι αυτός ο στόχος έγινε κοινός τόπος ευρύτερων κοινωνικών ομάδων» υποστήριξε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης