Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάς: Έχω απορία γιατί απομακρύνθηκα από την κυβέρνηση - Αιχμές για παρέμβαση Δούρου

Μπαλτάς: Έχω απορία γιατί απομακρύνθηκα από την κυβέρνηση -  Αιχμές για παρέμβαση Δούρου
Από τότε που απομακρύνθηκε ο Δούρος, τα έργα του ΥΠΠΟΑ με την Περιφέρεια άρχισαν να καθυστερούν και να εμφανίζουν προβλήματα
Την πικρία αλλά και απορία του για την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση εξέφρασε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.
Σε συνέντευξή του στα Νέα υπογράμμισε ότι «για την απομάκρυνση επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί. Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό».
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπήρχαν ενστάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για τη θητεία του, λέγοντας ότι «δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα».
Αναφορικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Δούρου, ο κ. Μπαλτάς τόνισε ότι o διευθυντής του γραφείου του δεν παραιτήθηκε «του ζήτησα να φύγει με τη φράση ''δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη''», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι «για λόγους προστασίας του ίδιου και επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησα να εννοηθεί ότι πρόκειται για παραίτηση».
Ο κ. Μπαλτάς πρόσθεσε ότι είχε μιλήσει με την Ρένα Δούρου για την επικείμενη απομάκρυνση εξηγώντας της τους λόγους.
«Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι από τότε που απομακρύνθηκε ο Δούρος από το υπουργείο, τα έργα του ΥΠΠΟΑ με την Περιφέρεια άρχισαν να καθυστερούν και να εμφανίζουν προβλήματα», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης