Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες «όπλο» στα χέρια του ΕΣΡ

Παππάς: Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες «όπλο» στα χέρια του ΕΣΡ
Σήμερα (28/11/2016) πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών του ΕΣΡ - Παρόντες οι κκ. Βούτσης, Παππάς και Κρέτσος
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΕΣΡ η ορκωμοσία των νέων μελών, παρουσία του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, καθώς και του γγ Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου.
Ο κ. Βούτσης δήλωσε ότι το ΕΣΡ έχει συγκεκριμένη ατζέντα για όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ενώ ευχήθηκε σύντομα να υπάρξει και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, έτσι ώστε να κλείσει το κεφάλαιο για αυτή τη νέα κανονικότητα που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί.
Από την πλευρά του, ο κ. Παππάς στον χαιρετισμό του, χαρακτήρισε σημαντική τη στιγμή, καθώς το ΕΣΡ συγκροτείται σε σώμα, ενώ κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το 2002 και αυτό αποδεικνύει πολιτικές σκοπιμότητες.
Ο ίδιος χαρακτήρισε όπλο στα χέρια του νέου ΕΣΡ το νόμο 4339 (σσ. για τις τηλεοπτικές άδειες) και απευθυνόμενος προς τα μέλη δήλωσε ότι δεν ξεκινούν από το μηδέν.
Όσον αφορά τις ελλείψεις στο τεχνολογικό υλικό και το προσωπικό του ΕΣΡ, ο κ. Παππάς είπε, ότι τώρα έχει την εγγύηση της πολιτικής ηγεσίας ώστε να λυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα.
«Η προσδοκία της κοινής γνώμης είναι παρότρυνση» τόνισε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας είπε, ότι το νέο ΕΣΡ οφείλει να είναι το άγρυπνο μάτι της δημοκρατίας, γιατί οι Έλληνες δικαιούμαστε να μην συρόμαστε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για θέματα τα οποία θα έπρεπε να έχουμε τακτοποιήσει (σσ: για τις τηλεοπτικές άδειες).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης