Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (Ένωση Κεντρώων): Μόνη λύση ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης χωρίς εκλογές

Γεωργιάδης (Ένωση Κεντρώων): Μόνη λύση ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης χωρίς εκλογές
Η κυβέρνηση αυτή θα διαπραγματευτεί ένα νέο μείγμα μεταρρυθμίσεων που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι η μόνη λύση για την έξοδο από τα σημερινά αδιέξοδα που βιώνει η χώρα είναι ο σχηματισμός μιας οικουμενικής κυβέρνησης, η οποία όμως θα προκύψει χωρίς να πρέπει η χώρα να πάει σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μ. Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το ενδεχόμενο να πάμε σε πρόωρες εκλογές είναι «ό, τι χειρότερο» καθώς θα «παγώσει την αγορά».
«Η οικουμενική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί ένα νέο μείγμα μεταρρυθμίσεων, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, χαρακτήρισε «αναμενόμενη την απαίτηση των θεσμών για νέα μέτρα».
«Η μία περίπτωση είναι η κυβέρνηση να τα υπογράψει όλα και με τα δύο χέρια, όπως συνηθίζει, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία», κάτι που το χαρακτήρισε καταστροφικό, ή ο κ.Τσίπρας να δραπετεύσει» τόνισε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κ.Γεωργιάδης αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις που θέλουν την Ένωση Κεντρώων εκτός Βουλής, εκτιμώντας πως σε περίπτωση εκλογών, το κόμμα του θα έβγαινε πιο δυνατό.
Αναφερόμενος στην απόφαση του Ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου, να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, που έχουν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρόκειται για μια ορθή απόφαση, που «έδειξε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, σέβεται τα δικαιώματα των ανθρώπων και το Διεθνές Δίκαιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης