Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Η ΝΔ δεν θα γίνει σωσίβιο της κυβέρνησης – Kαμία πίεση από τους δανειστές για τη συμφωνία

Αυγενάκης: Η ΝΔ δεν θα γίνει σωσίβιο της κυβέρνησης – Kαμία πίεση από τους δανειστές για τη συμφωνία
Η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να κλείσει τη β’ αξιολόγηση διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ
Η ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει το σωσίβιο της κυβέρνησης υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει δεχθεί καμία πίεση από τους δανειστές προκειμένου να ψηφίσει τη συμφωνία.
«Η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ως σωσίβιο της κυβέρνησης.
Είχαμε πολύ έγκαιρα διαγνώσει την πορεία της κυβέρνησης ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να κλείσουν τη δεύτερη αξιολόγηση» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι  η ΝΔ έχει δεχθεί πίεση από τους δανειστές να ψηφίσει μέτρα.
«Η ΝΔ δεν έχει δεχθεί καμία πίεση και η πίεση είναι μόνον προς την κυβέρνηση» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος ερωτηθείς για τη ΔΕΗ είπε πως η ΝΔ είναι υπέρ της αξιοποίησης ενός τμήματος της και σημείωσε ως παράδειγμα πως άλλο είναι το δίκτυο και άλλο οι λιγνίτες.
Αναφορικά με το εάν το κόμμα του θα στήριζε κάποιες επιλογές της κυβέρνησης όπως τη μείωση του ΕΝΦΙΑ ο κ.Αυγενάκης είπε πως «θα μπορούσε να γίνει αυτό εάν η κυβέρνηση έλεγε το από πού θα βρεθούν τα χρήματα που θα πρέπει να καλυφθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης