Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Στόχος της κυβέρνησης η αναπτυξιακή πορεία – Τυχοδιωκτική η στάση Μητσοτάκη στη συμφωνία

tags :
Ρήγας: Στόχος της κυβέρνησης η αναπτυξιακή πορεία – Τυχοδιωκτική η στάση Μητσοτάκη στη συμφωνία
Κομβικό το θέμα του χρέους, επιβεβαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι χρειάζεται λύση είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αναπτυξιακή πορεία της χώρας, η εμβάθυνση της Δημοκρατίας και η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
«Στόχος μας είναι η παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Ρήγας, ο οποίος αναφερόμενος στη συμφωνία, υποστήριξε ότι «στη συμφωνία υπάρχουν και δύσκολα σημεία, αλλά υπάρχουν και θετικά μέτρα, όπως η επιδότηση ενοικίου, το οικογενειακό επίδομα».
«Στόχος της κυβέρνησης είναι η κοινωνική ανασυγκρότηση και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Αυτό είναι που ενοχλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τυχοδιωκτισμό κάτι που όπως είπε, φάνηκε στη χθεσινή του ομιλία, υπενθυμίζοντας ότι πριν λίγους μήνες δεν ψήφισε ούτε τη μείωση του ΦΠΑ, ούτε τη στήριξη στους συνταξιούχους.
«Υπάρχει αγωνία στην κοινωνία, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος δίνει χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει η κανονικότητα χωρίς περιορισμούς» υποστήριξε ο κ.Ρήγας, ο οποίος χαρακτήρισε κομβικό το θέμα του χρέους, υπογραμμίζοντας πως «επιβεβαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι χρειάζεται λύση, αλλάξαμε την ατζέντα στην Ευρώπη και έπαψε να υπάρχει μια μονότονη επιβολή της λιτότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης