Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Δεν είμαι ρεζέρβα ούτε του Τσίπρα ούτε του Μητσοτάκη

Θεοδωράκης: Δεν είμαι ρεζέρβα ούτε του Τσίπρα ούτε του Μητσοτάκη
Συντηρητικό κόμμα η ΝΔ, λαϊκίστικο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Δεν είμαι ρεζέρβα ούτε του Τσίπρα ούτε του Μητσοτάκη υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ.
«Η Η ΝΔ παραμένει ένα συντηρητικό κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ ένα λαϊκίστικο κόμμα.
Θέλουμε μόνο να καλυτερεύσει η ζωή των ανθρώπων.
Όπου μπορούμε να παρεμβαίνουμε για να γίνεται αυτό, θα το κάνουμε» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας ότι «οι δύο μεγάλοι πόλοι του Κινήματος Αλλαγής είναι δύο διαφορετικά κόμματα».
«Προφανώς, λοιπόν, υπάρχουν και μικρές διαφορές αλλά στην κοινή κατεύθυνση και στα μεγάλα θέματα έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες και είμαστε ενωμένοι» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι η ψηφοφορία για το Μακεδονικό θα εξαρτηθεί από την πρόταση.
«Αλλά το Ποτάμι και το Κίνημα Αλλαγής θέλουμε να λυθεί το πρόβλημα, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη μεριά των Σκοπίων» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να έχει διαφορετικές φωνές στα εθνικά θέματα.
«Αν δεν δίνουμε ένα σαφές μήνυμα προς τους τρίτους για το Μακεδονικό, την Τουρκία, τα μεγάλα εξωτερικά θέματα, είναι επικίνδυνο για τη χώρα» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης