Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής: Δεν έχω κανένα πρόβλημα φασίστες και ακροδεξιοί να με φωνάζουν προδότη

Κοντονής: Δεν έχω κανένα πρόβλημα φασίστες και ακροδεξιοί να με φωνάζουν προδότη
Οργανωμένες και στημένες από Χρυσή Αυγή και ΝΔ οι αποδοκιμασίες στα Γιαννιτσά είπε ο κ.Κοντονής
Δεν έχω κανένα πρόβλημα φασίστες και ακροδεξιοί να με φωνάζουν προδότη υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στα Γιαννιτσά με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κοντονής υποστήριξε ότι οι ενέργειες αυτές ήταν οργανωμένες και στημένες από μέλη της Χρυσής Αυγής και της ΝΔ.
Ερωτηθείς γιατί και η Ελλάδα δεν κάνει δημοψήφισμα σχετικά με τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, ο κ.Κοντονής υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να γίνονται δημοψηφίσματα για το όνομα του άλλου».
«Αν ήσασταν εκεί θα καταλαβαίνατε τι γίνεται και πώς είχε στηθεί αυτό το πράγμα.
Επρόκειτο όχι παραπάνω από δέκα μέλη της Χρυσής Αυγής και γύρω στα δώδεκα άτομα μεταξύ των οποίων και ηγετικό τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Είχαν έρθει εκεί για να δημιουργήσουν αυτές τις εντυπώσεις» είπε ο κ.Κοντονής, ο οποίος έκανε λόγο για «κόσμο που κοιτούσε άναυδος αυτό το πράγμα».
«Εμείς ποτέ δεν είπαμε ο πολίτης να μη διαμαρτυρηθεί, όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς πολίτες.
Δεν ήταν η αυθόρμητη κίνηση κάποιων πολιτών» είπε ο κ.Κοντονής.
Σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι «το σημαντικό είναι να μελετηθεί η συμφωνία, γιατί υπάρχει σύγχυση, όπως για παράδειγμα το ζήτημα της εθνικότητας και της ιθαγένειας που έχει μπερδευτεί».
«Η άποψή μου είναι ότι η ιστορία μας για πρώτη φορά διασφαλίζεται με αυτήν τη συμφωνία» είπε ο κ.Κοντονής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης