Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Η ΝΔ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία με τις πυρκαγιές – Να μας πει τι αμέλησε η κυβέρνηση

Κουβέλης: Η ΝΔ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία με τις πυρκαγιές – Να μας πει τι αμέλησε η κυβέρνηση
Πρόθεση της ΝΔ να λεηλατήσει αυτήν την ώρα το πένθος που υπάρχει υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας
Η αντιπολίτευση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την πρόσφατη τραγωδία με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φ. Κουβέλης, κατηγορώντας την ότι πρόθεση της είναι να λεηλατήσει αυτήν την ώρα το πένθος που υπάρχει.
«Ήδη από χτες στην Βουλή βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έσπευσαν να ασκήσουν "κριτική" και στην πραγματικότητα να δείξουν ποια ήταν η πρόθεσή τους: να λεηλατήσουν αυτή την ώρα το πένθος που υπάρχει και να ασκήσουν αυτή την αδυσώπητη, ανηλεή, αβάσιμη αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση.
Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.
Εάν η ΝΔ π.χ. πιστεύει ότι έπρεπε να γίνει κάτι άλλο, οφείλει να το καταγράψει, να μας πει τι παρέλειψε ο κρατικός μηχανισμός, τι αμέλησε η κυβέρνηση» υποστήριξε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Κουβέλης, τονίζοντας ότι η επίθεση εναντίον της Πυροσβεστικής και της ηγεσίας της δημιουργεί ανασφάλεια και πρόβλημα στο εσωτερικό των Σωμάτων Ασφαλείας.
«Είναι μια αντιπολίτευση που δεν αφήνει τίποτε όρθιο, όταν Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις, Λιμενικό, Αστυνομία, με αυτοθυσία προσπάθησαν και σε έναν βαθμό πέτυχαν να περιορίσουν το κακό.
Αυτό δεν είναι πολιτική λειτουργία, είναι η θυσία όλων στον βωμό του αντιπολιτευτικού λόγου για να πέσει η κυβέρνηση» είπε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αναφέροντας πως ήταν παρούσες από την πρώτη στιγμή με ισχυρές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης