Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφού έφυγαν οι κάμερες

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφού έφυγαν οι κάμερες
Αστήρικτη και καθόλου σοβαρή η κατηγορία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τα θύματα υπογράμμισε ο υπ. Εσωτερικών
Ο πρωθυπουργός έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφού έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στις καταγγελίες που πληθαίνουν και που θέλουν υπουργούς της κυβέρνησης να γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι πριν αρχίσει η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 23 Ιουλίου.
«Ο πρωθυπουργός έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφότου έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο την περασμένη Δευτέρα» είπε μιλώντας στο 24/7 ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος χαρακτήρισε αστήρικτη και καθόλου σοβαρή την κατηγορία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τα θύματα.
«Μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξημερώματα και ενημέρωσε για τους νεκρούς
Δεν θα άλλαζε κάτι αν η ενημέρωση γινόταν μία ώρα νωρίτερα η μία ώρα αργότερα» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι η Λ. Μαραθώνος δεν έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά για περίπου 15 λεπτά, την ώρα που η φωτιά περνούσε το δρόμο.
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Βορίδη, ο οποίος μίλησε για διερεύνηση και ποινικών ευθυνών, ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού.
«Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες.
Δεν επιζητούμε μια ανάληψη ευθύνης όμως για να λειτουργήσει εκτονωτικά.
Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ζητά μια παραίτηση υπουργού ως πολιτικό λάφυρο.
Ο κ.Σκουρλέτης αφού υποστήριξε ότι πρέπει να πέσουν όλες οι μάντρες στο Μάτι, κάνοντας λόγο για άμεσα και δραστικά μέτρα, αποκλείοντας όμως την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης