Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας

Αυγενάκης (ΝΔ): Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας
"Θέλουμε τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας", ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης
«Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Θέλουμε οι νέοι να εισέλθουν στην πολιτική διαδικασία», δήλωσε ο Γραμματέας Π.Ε της ΝΔ,  βουλευτής Ηρακλείου,  Λευτέρης Αυγενάκης, από το Ηράκλειο.
Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε με νέους από τον νομό Ηρακλείου και σημείωσε χαρακτηριστικά «θέλουμε τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας...
Εκείνοι αποτελούν το μέλλον της πατρίδας και δύνανται να αποτελέσουν το όχημα μέσω του οποίου θα επέλθει η πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, μία αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».
Όπως ανέφερε «για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου» .
Μεταξύ άλλων τόνισε πως «βασιζόμαστε σε αυτούς, καθώς εκείνοι αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και δύνανται να αποτελέσουν το όχημα μέσω του οποίου θα επέλθει η πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, μία αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».
Σημείωσε δε, η ΝΔ. προχώρα μαζί με τους νέους προς νέες μάχες και νέες μεγαλύτερες νίκες, σε εθνικό και  τοπικό επίπεδο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης