Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης (Ποτάμι): Υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα, πολύ πιθανό να έχουν και πτυχές ποινικών ευθυνών υπουργών

tags :
Δανέλλης (Ποτάμι): Υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα, πολύ πιθανό να έχουν και πτυχές ποινικών ευθυνών υπουργών
Κινδυνεύει η ενότητα στο Ποτάμι αν δεν πείσουμε ένα κοινωνικό σύνολο να μας εμπιστευθεί είπε ο κ.Δανέλλης
Τη θέση ότι υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα, εκ των οποίων κάποια από αυτά είναι πολύ πιθανό να έχουν και πτυχές ποινικών ευθυνών των υπουργών που χειρίστηκαν όλες τις υποθέσεις που διερευνώνται διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης με αφορμή την εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.
Με αφορμή και την επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος ο κ. Δανέλλης υποστήριξε ότι «πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου τάχιστα να δρομολογήσουμε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Συντάγματος προκειμένου να πάψει η ασυλία πολιτικών προσώπων».
«Το Ποτάμι έχει εκφραστεί δημόσια ότι θα συμμετάσχει στο διάλογο, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες» είπε ο κ.Δανέλλης, ο οποίος σχετικά με τις αποφάσεις του συνεδρίου, υποστήριξε ότι «θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ετεροκαθοριζόμενοι».
«Θα είναι αυτοκτονικό αν ένα κόμμα κατεβαίνει σε εκλογές, ετεροπροσδιορίζοντας τον εαυτό του σε σχέση με το ποιον θα στηρίξει για να γίνει κυβέρνηση.
Κινδυνεύει η ενότητα στο Ποτάμι, διότι αν δεν προσδιορίσουμε και δεν πείσουμε ένα κοινωνικό σύνολο ότι μπορεί να μας έχει εμπιστοσύνη, αλλά και να εκφραστεί πολιτικά μέσω του Ποταμιού, τότε δεν έχουμε κοινωνική βάση.
Ή θα προσδιορίσουμε σαφώς τα πολιτικά μας χαρακτηριστικά, ή δε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί αν είμαστε και λίγο από όλα» υπογράμμισε ο κ.Δανέλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης