Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Όταν έλεγα το «μαγαζάκι» εννοούσα του Μιωνή - Δεν ήξερε ο Τσίπρας για τη συνάντηση

Παππάς: Όταν έλεγα το «μαγαζάκι» εννοούσα του Μιωνή - Δεν ήξερε ο Τσίπρας για τη συνάντηση
Ο Νίκος Παππάς έδωσε απαντήσεις για το ηχογραφημένο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής
Απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν από το ηχογραφημένο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής έδωσε ο Νίκος Παππάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Ο Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι είναι η φωνή του αυτή που ακούγεται στο ηχογραφημένο ντοκουμέντο με τον «καυτό» διάλογο με τον Μιωνή.
Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι όταν μιλούσε για «μαγαζάκι» και «πολλά λεφτά» αναφερόταν στον Σάμπυ Μιωνή, τις δικές του επιχειρήσεις και τα χρήματα που έβγαζε.
Αν και αρχικά απέφυγε να απαντήσει ευθέως εάν ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε για τη συνάντηση, μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις υποστήριξε ότι ο τότε πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη συνάντηση με τον Μιωνή.
Ακόμη ανέφερε ότι οι συναντήσεις με τον Μιωνή έγιναν με πρωτοβουλία και έπειτα από επίμονα αιτήματα του επιχειρηματία, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης σημείωσε πως η συνάντηση έγινε έπειτα από παράκληση του κράτους του Ισραήλ και για λόγους εθνικού συμφέροντος.
Σε ό,τι αφορά το εάν ήταν σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα οι συναντήσεις αυτές, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είχε γενικότερη ενημέρωση, όχι για κάθε συνάντηση που γίνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης