Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Θα ασκηθούν αγωγές για τη Novartis - Aποκαλύφθηκαν oι σκοτεινές μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητικές πηγές: Θα ασκηθούν αγωγές για τη Novartis - Aποκαλύφθηκαν oι σκοτεινές μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ
Κυβερνητικές πηγές για Novartis: Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, όμως το οικονομικό σκάνδαλο παραμένει


Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, όμως το οικονομικό σκάνδαλο παραμένει, τονίζουν κυβερνητικές πηγές για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, έπειτα από αίτημα των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Δικαιοσύνης.
«Με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης ουσιαστικά συγκαλύπτεται το ελληνικό σκέλος ενός αναμφισβήτητου οικονομικού σκανδάλου με διεθνή διάσταση» τόνιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στις 18 Μαΐου 2018, στη Βουλή, θυμίζουν κυβερνητικές πηγές.
Παράλληλα με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή κινήθηκε προκειμένου να αναζητηθούν αποζημιώσεις υπέρ του δημοσίου.
Ύστερα από αίτημα των Υπουργών, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, Υγείας Βασίλη Κικίλια και Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θέτει το νομικό πλαίσιο ώστε τα αρμόδια Υπουργεία και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου να ασκήσουν αγωγές.
Αυτό θα κάνουν.
Σε αντίθεση με αυτά που έκαναν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που αντί να διερευνήσουν το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο το χρησιμοποίησαν ως εργαλείο στοχοποίησης και κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων.
Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, όμως το οικονομικό σκάνδαλο παραμένει.
Η κυβέρνηση κινείται μεθοδικά προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, καταλήγουν οι ίδιοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης