Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Ο τουρίστας θα νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης: Ο τουρίστας θα νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε σε ημερίδα με θέμα «Τουρισμός και Ασφάλεια», που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα. Στην ημερίδα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για εμφανή μείωση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι ο τουρίστας θα αισθάνεται ασφαλής στην Ελλάδα.

Μόλις στο 2,5% των συγκεντρώσεων γίνονται πια επεισόδια, τόνισε ο υπουργός, τη στιγμή που παλαιότερα στις διάφορες ταξιδιωτικές οδηγίες και ιστοσελίδες τα επεισόδια στις συγκεντρώσεις επισημαίνονταν σαν ένα ζήτημα που έπρεπε να προσέχουν οι επισκέπτες στην Αθήνα.

Επιπλέον σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε, υπήρξαν εκκενώσεις καταλήψεων, δόθηκαν γειτονιές πίσω στους πολίτες και βγήκαν τα ναρκωτικά από τα πάρκα και τις πλατείες.

Είναι κρίσιμο, είπε ο Χρυσοχοΐδης, ο τουρίστας επισκέπτης να νιώθει ασφαλής, να μπορεί να κάνει τη βόλτα του χωρίς να ανησυχεί πως θα πέσει πάνω σε επεισόδια με μολότοφ και κάδους που καίγονται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης