Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με διοίκηση ΔΕΘ - Helexpo: Η Θεσσαλονίκη ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της - Έκκληση για εμβολιασμούς

Συνάντηση Μητσοτάκη με διοίκηση ΔΕΘ - Helexpo: Η Θεσσαλονίκη ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της -  Έκκληση για εμβολιασμούς
Ο K. Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν
Σχετικά Άρθρα

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που η Θεσσαλονίκη ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, ενώ  απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.
Ο κ. Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να αυξηθεί το τείχος ανοσίας.
«Θα επιμείνω στην ανάγκη τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στην ενθάρρυνση όλων όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν το επόμενο βήμα, ώστε να αυξήσουμε τα ποσοστά του εμβολιασμού. Διότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε το περσινό συμβάν όπου η επιστροφή των φοιτητών σε συνδυασμό με μια γενικότερη χαλάρωση και με μια καθυστέρηση από μέρους μας, μιας εβδομάδας, λήψης μέτρων οδήγησε σε δυσάρεστες καταστάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι δεν βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, εξηγώντας ότι φέτος έχουμε το μεγάλο όπλο του εμβολιασμού και τα κρούσματα έχουν μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες 10 ημέρες.
Ωστόσο «πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Για ανάπλαση ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού σχετικά με την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ.
Υπογράμμισε πως η επιλογή της ανάπλασης ήταν η σωστή απόφαση, αλλά και πως η λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης στο κέντρο της πόλης θα είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης, καθώς σε άλλες πόλεις του εξωτερικού οι εκθέσεις βρίσκονται μακριά από το κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης