Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος, έκανε λάθος... αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα - «Καρφί» σε Δένδια

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος, έκανε λάθος... αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα - «Καρφί» σε Δένδια
Κατά τον κ. Γεωργιάδη, το λάθος του φίλου του, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ήταν ότι επιχείρησε να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης
Σχετικά Άρθρα

Αν και χαρακτήρισε ορθή την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για… λάθος του πρώην -πλέον- γαλάζιου βουλευτή.
«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με λίστα με τα παιδιά. Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε», είπε και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι «η ενίσχυση της Ελλάδος, η αμυντική μας θωράκιση, και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος», σημείωσε.
Είναι εμφανές ότι ο κ. Γεωργιάδης απέφυγε να λάβει θέση ως προς τα όσα υποστήριξε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Μπογδάνος. Άλλωστε, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, το λάθος του... φίλου του, είναι ότι άλλαξε την ατζέντα όταν έπρεπε να κυριαρχήσει η ελληνογαλλική συμφωνία...
Για το ενδεχόμενο διαγραφής από το κόμμα, είπε ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και πως ο κ. Μπογδάνος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος. «Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μπογδάνος θα καταλάβει ότι έκανε λάθος και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά. Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος. Κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου και στην πολιτική. Αλλά είναι ντροπή να μην καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος».
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργιάδης αναγνωρίζει το... λάθος του συναδέλφου του. Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί και όταν ο κ. Μπογδάνος είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας. Τότε, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε προσφέρει πλήρη στήριξη στον κ. Μπογδάνο επισημαίνοντας ότι ο τελευταίος είχε δώσει επαρκείς εξηγήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας».

Το «καρφί» για Δένδια

Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη φαίνεται πως βρέθηκε και ο Νίκος Δένδιας.
Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν στην περίπτωση που ο κ. Μπογδάνος ζητήσει συγνώμη, επιστρέψει στην ΚΟ της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της ΝΔ και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έχουμε άλλον».
Πρόκειται για μια αιχμή προς τον υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος είχε και την... έντονη στιχομυθία με τον πρώην γαλάζιο βουλευτή. Άλλωστε, το θερμό επεισόδιο Δένδια-Μπογδάνου ήταν η αιτία -ή και αφορμή- για τη διαγραφή του τελευταίου από την γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης