Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να κουνά και το δάκτυλο

ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να κουνά και το δάκτυλο
Ο Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του κάθε ευθύνη αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σχετικά με την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει το θράσος, παρά τις τεράστιες καταστροφές, να κουνά το δάκτυλο και να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.
«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πήρε κανένα μάθημα από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 1,3 εκατ. στρέμματα, αλλά φέτος τη στιγμή που συντελείται ξανά μια τεράστια οικολογική καταστροφή έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο.
Έχει το θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειές τους - όταν μόλις πριν λίγο καιρό οι ίδιοι δήλωναν πανέτοιμοι - για έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη στο πεδίο.
Ο ίδιος που έπνιγε τους πυροσβέστες στα χημικά και τους κατάβρεχε με τις αύρες, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς καμία στήριξη με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς συντονισμό.
Μετά τις θριαμβολογίες πάνω στα καμένα της Πεντέλης, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του την ευθύνη και για τη φετινή καταστροφή» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης