Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Τατσόπουλο: Καταδικαστέα προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών που εκφράζουν την άποψή τους

Οικονόμου για Τατσόπουλο: Καταδικαστέα προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών που εκφράζουν την άποψή τους
Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, με αφορμή τη σύλληψη του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Π. Τατσόπουλου
Σχετικά Άρθρα
«Η ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένη, στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα, οι νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Το επίπεδο του πολιτισμού μας και η ιστορική μας παράδοση μάς επιβάλλουν να διαλεγόμαστε χωρίς απειλές και ένδικα μέσα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, με αφορμή τη σύλληψη του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Π. Τατσόπουλου στις 30/1 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;», μετά από μήνυση τηλεπαρουσιαστή.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών, επειδή εκφράζουν την άποψή τους, είναι καταδικαστέα»
«Η χριστιανική πίστη είναι αγάπη και ποτέ δεν συμπορεύεται με τη βία, οποιασδήποτε μορφής και είδους, ούτε και της πρέπει, μέσω μηνύσεων και διώξεων, να γίνεται μέσο προσωπικής προβολής και πολιτικής εκμετάλλευσης», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης