Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για Τέμπη: Η συγγνώμη θα συνοδευτεί από μέτρα

Κικίλιας για Τέμπη: Η συγγνώμη θα συνοδευτεί από μέτρα
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η κυβέρνησή μας δεν ήρθε να συγκριθεί με το χθες
Δεν κάναμε αυτά που πρέπει και κρινόμαστε γι΄αυτά που θα κάνουμε» ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας λέγοντας πως η κυβέρνηση παίρνει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Δεν με ενδιαφέρει ποιοι έχουν ευθύνες. Συζητάμε τι εμείς δεν κάναμε καλά και τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και αν αυτή η συγγνώμη θα συνοδεύεται από μέτρα, πάταξη των παθογενειών και αντιμετώπιση τω προβλημάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν έχει ουσία ούτε η συζήτηση για εκλογές, ούτε η δημοσκόπηση και επισήμανε πως «είναι γαϊδουριά αν δεν ζητήσεις συγνώμη.
Εκατό χιλιάδες φορές συγνώμη».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η κυβέρνησή μας δεν ήρθε να συγκριθεί με το χθες. Ήρθε να αλλάξει το χθες» και αναφέρθηκε στην κακή εικόνα που παρουσιάζει το κράτος όπως «κακοτεχνίες, προχειρότητες, ωχαδελφισμός συμβάσεις που λιμνάζουν, εργολαβικά συμφέροντα και πολιτικές ευθύνες, διαχρονικές, πόλωση και τοξική αντιπαράθεση».
Όσον αφορά για το πώς θα ξαναλειτουργήσουν οι σιδηρόδρομοι είπε ότι θα «πρέπει να γίνουν στοχευμένες αλλαγές που θα κάνουν την ελληνική κοινωνία να νιώθει ασφάλεια».
«Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και από εκεί και πέρα ζήτησε ασφάλεια για τα παιδιά τους για την οικογένειά τους , καλύτερες συνθήκες ζωής. Αυτό πρέπει να μελετηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης