Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος βουλευτής του Βελόπουλου ζητάει να μην ψηφίσουν οι άνω των 70 γιατί είναι «τελειωμένοι»

Υποψήφιος βουλευτής του Βελόπουλου ζητάει να μην ψηφίσουν οι άνω των 70 γιατί είναι «τελειωμένοι»
Μια ακραία δήλωση
Σε μία απίστευτη προτροπή για όσους έχουν ξεπεράσει το 70ό έτος της ηλικίας τους προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της «Ελληνικής Λύσης», Πάρης Παπαδάκης.
Σε ένα ρατσιστικό σχόλιο, χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ο δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, χαρακτήρισε «τελειωμένους» όσους είναι άνω των 70 και να μην ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και γενικότερα να τους απαγορευτεί το δικαίωμα της ψήφου.

Ο διάλογος με δημοσιογράφο

Ο Πάρης Παπαδάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum Fm.
Αφού με πολύ ειρωνικό ύφος αναφέρθηκε σε όσους ψηφίζουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, αν και όπως παραδέχθηκε παλαιότερα και ο ίδιος ήταν μέλος της Ν.Δ είπε αρχικά ότι έχουν μείνει να ψηφίζουν το κυβερνών κόμμα μόνο κάποιοι «κολλημένοι» που είναι πάνω από 70 και 80 χρόνων.
Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει δίκιο ο Στέφανος Χίος που έλεγε να κλείσουν τους άνω των 70 χρόνων στα σπίτια για να μην ψηφίζουν, απάντησε:
Παπαδάκης: «Δίκιο έχει. Δηλαδή τώρα ο 70+ (εννοεί πάνω από 70 χρόνων) θα ψηφίσει για το μέλλον της νέας γενιάς, ενώ αυτός έχει πάρει τη σύνταξη του, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, έχει τακτοποιήσει τα παιδιά του για ποιο λόγο; Τι να πει; Για ποιο λόγο να ψηφίσει τώρα; ».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης