Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαράζ επιθέσεων σε εκλογικά περίπτερα της ΝΔ: «Δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν», σχολιάζει η «γαλάζια» παράταξη

Μπαράζ επιθέσεων σε εκλογικά περίπτερα της ΝΔ: «Δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν», σχολιάζει η «γαλάζια» παράταξη
Η ΝΔ κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις 
Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στο μπαράζ επιθέσεων που πραγματοποιήθηκε σε διάφορα εκλογικά περίπτερα της.
Η ΝΔ τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ότι «δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν» ενώ κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να τις καταδικάσουν.
«Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου.
Κανέναν δεν φοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Καλούμε, εκ νέου, όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Νέα Δημοκρατία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης