Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στη φυλακή και ο Μητσοτάκης εάν έχει βλάψει το δημόσιο συμφέρον

Ανδρουλάκης: Στη φυλακή και ο Μητσοτάκης εάν έχει βλάψει το δημόσιο συμφέρον
Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι αναξιόπιστοι υποστήριξε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως όποιος έχει βλάψει το δημόσιο συμφέρον και έχει αποφανθεί για αυτόν η Δικαιοσύνη θα πρέπει να πάει φυλακή, ακόμη και εάν πρόκειται για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Ανδρουλάκης είπε πως η «ΕΥΠ με παρακολουθούσε με εντολή Μητσοτάκη στην πιο κρίσιμη πολιτική μου περίοδο της ζωής μου».
«Όπως θα συνέβαινε σε κάθε ευρωπαϊκό ευνομούμενο κράτος πρέπει ο καθένας να πληρώσει τις ποινικές ευθύνες του» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος υποστήριξε πως «θέλω μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».
«Είσαι ολιγάρχης και κάνεις παράνομες πράξεις;
Πας στη δικαιοσύνη και αναλαμβάνεις την ευθύνη.
Είσαι πολιτικός;
Υπουργός, πρωθυπουργός, βουλευτής και κάνεις υποκλοπές, παρακράτος, παρακολουθήσεις; Ισχύει το ίδιο» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος διερωτήθηκε εάν όλα αυτά τα στοιχεία έχουν καταλήξει στα χέρια κάποιας τρίτης χώρας.

Εγώ αποκάλυψα το σκάνδαλο

«Εγώ είμαι πρώτος που αποκάλυψα το σκάνδαλο αυτό και δέχτηκα έναν πόλεμο από τη ΝΔ για έναν χρόνο πως ήμουν πράκτορας των ξένων δυνάμεων και έπρεπε να έρθει το debate για να πει ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν αποτελούσα εθνικό κίνδυνο.
Πρέπει να το δει η ελληνική δικαιοσύνη γιατί υπέγραψε για εθνικούς λόγους (την παρακολούθησή μου) η κυρία Βλάχου» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

Πυρά σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε και τα δύο μεγάλα κόμματα, τονίζοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με τις πολιτικές τους αναγκάζουν το ΠΑΣΟΚ να είναι ισχυρό ανάχωμα».
«Αν λέγαμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν θα πηγαίναμε στον γκρεμό.
Εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι, λέω ότι αυτό το δίπολο οδηγεί την χώρα στον γκρεμό και εγώ δείχνω έναν άλλο δρόμο» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι μετεκλογική «συνεργασία μπορεί να υπάρξει όχι απαραίτητα ανάμεσα στο πρώτο και στο τρίτο κόμμα, αλλά και ανάμεσα στο πρώτο και στο τέταρτο κόμμα».

Αναξιόπιστοι και Τσίπρας και Μητσοτάκη

«Ο Τσίπρας έχει το θράσος να το παίζει Ανδρέας Παπανδρέου.
Βρήκε χίλιες προφάσεις να μην ψηφίσει την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη και τώρα κάλεσε τους ψηφοφόρους της Χρυσή Αυγής να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Καλώ τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους να έρθουν στο παραδοσιακό, πραγματικό σπίτι της Αριστεράς και όχι στον μέγα χορηγό του κ. Μητσοτάκη, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορεί οι ψηφοφόροι να μην ξέρουν τι ψήφισαν όταν υπάρχουν καταδίκες ανθρώπων για δολοφονίες και ξυλοδαρμούς.
Εμείς τέτοιους ψηφοφόρους δεν τους θέλουμε», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης έφερε τελευταία ώρα την τροπολογία και άφησε τρία χρόνια τον Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία για να μειώσει το ποσοστό της αυτοδυναμίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης