Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 11:00 η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Στις 11:00 η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη
Στις 17:00 το απόγευμα ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Σχετικά Άρθρα
Το στίγμα και τους στόχους της νέας κυβέρνησης αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην πρώτη, πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 σήμερα Τετάρτη 28/6 το πρωί.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κάθε υπουργός θα λάβει από έναν φάκελο, στον οποίο και θα υπάρχει ο προγραμματισμός των όσων πρέπει να φέρει εις πέρας σε βάθος τετραετίας.
Στην τοποθέτηση του ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επαναλάβει πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πως η κυβέρνηση παρά την ευρεία λαϊκή στήριξη που είχε στις πρόσφατες εκλογές, δεν έχει λάβει καμία «λευκή επιταγή», αλλά αντιθέτως θα πρέπει να φέρει αποτελέσματα στα προβλήματα των πολιτών και στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.
Υπενθυμίζεται πως η ορκωμοσία των 300 βουλευτών είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου ενώ η Ολομέλεια της Βουλής θα συνέλθει την 4η Ιουλίου.
Κατόπιν του υπουργικού συμβουλίου, ο κ.Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφθεί – στις 17:00 το απόγευμα – το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης