Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δελής (ΚΚΕ): Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Κάηκε το αφήγημα της για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Δελής (ΚΚΕ): Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Κάηκε το αφήγημα της για την προστασία της ανθρώπινης ζωής
Παντελής έλλειψη αντιπυρικής προστασίας με τη μέθοδο της πρόληψης είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
Για εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά τις πυρκαγιές έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Δελής, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της.
«Με βάση τη συζήτηση και την κυβερνητική πρακτική, η κυβέρνηση επιμένει να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της, αυτό είναι μια διαχρονική τακτική όλων των κυβερνήσεων, και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την "κλιματική αλλαγή" και την "αστυφιλία"» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Δελής.
«Ο θάνατος των παλικαριών χθες και του βοσκού, δεν δείχνει μονάχα τις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες της πυρόσβεσης και την έλλειψης μέτρων ασφαλείας.
Έγινε ταυτόχρονα με πυρκαγιές που καίνε απ' άκρη σε άκρη όλη τη χώρα, από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο, και νομίζουμε ότι αποκαλύπτουν τις εγκληματικές ευθύνες και αυτής της κυβέρνησης και των προηγούμενων, για την παντελή έλλειψη αντιπυρικής προστασίας με την μέθοδο της πρόληψης.
Αντιπυρική προστασία σημαίνει Δασική Υπηρεσία στελεχωμένη, άνοιγμα αντιπυρικών ζωνών, φροντίδα και καθαρισμός δασών από ξερά κλαδιά, επίβλεψη λειτουργίας των πυροσβεστικών κρουνών» επισήμανε ο κ.Δελής, αναφέροντας ότι αυτή τη στιγμή οι ελλείψεις σε προσωπικό της Πυροσβεστικής ανέρχονται σε 4.500 θέσεις.
«Αυτές τις μέρες έχει "καεί" και το αφήγημα της κυβέρνησης για την "προστασία της ανθρώπινης ζωής" με όλα όσα βλέπουμε» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης