Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Διασυρμός για τον Μητσοτάκη το άτυπο δείπνο για τα Δυτικά Βαλκάνια - Τoν εξέθεσε ο Αλβανός Πρόεδρος

Βελόπουλος: Διασυρμός για τον Μητσοτάκη το άτυπο δείπνο για τα Δυτικά Βαλκάνια - Τoν εξέθεσε ο Αλβανός Πρόεδρος
Οξύτατη κριτική από τον Κυριάκο Βελόπουλο στον Πρωθυπουργό για την άτυπη συνάντηση των αρχηγών των Δυτικών Βαλκανίων - «Αναβάθμιση του ψευδοκράτους του Κοσόβου»
Το άτυπο δείπνο των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων σχολίασε, με ανάρτησή του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εστιάζοντας στην τακτική του Πρωθυοπυργού που, όπως λέει, αποτελεί «διασυρμό του ίδιου και της εξωτερικής πολιτικής της χώρας».
O K. Βελόπουλος εστίασε ιδιαίτερα στην απουσία του Αλβανού Προέδρου, σε συνάρτηση με τις πρόσφατες διπλωματικές κινήσεις του πρωθυπουργού, που όπως τονίζει «επέτρεψε μέχρι και στον Αλβανό πρόεδρο, να τον εκθέσει βάναυσα».
Τέλος, ο κ. Βελόπουλος άφησε αιχμές για την συνολικότερη εμπλοκή της χώρας στα νατοϊκά σχέδια στα βαλκάνια καθώς έχει ως στόχο την «αναβάθμιση του ψευδοκράτους του Κοσόβου και η προσβολή του προέδρου Βούτσιτς και των αδελφών μας Σέρβων».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter:

«Διασυρμός που ίδιου του πρωθυπουργού και της εξωτερικής πολιτικής της χώρας οι αρνήσεις συμμετοχής στο «άτυπο δείπνο» για τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων
Την ώρα που κυβερνητικές πηγές διατυμπανίζουν ως δήθεν διεθνή επιτυχία το… άτυπο δείπνο Μητσοτάκη για τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων, έγινε γνωστό ότι Αλβανία και Σλοβενία δεν θα συμμετέχουν!
Πρόκειται για διασυρμό του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, καθώς επέτρεψε μέχρι και στον Αλβανό πρόεδρο, να τον εκθέσει βάναυσα. Αυτές οι εκδηλώσεις προετοιμάζονται παρασκηνιακά ώστε να μην εμφανιστούν κενές περιεχομένου.
Είναι βασικός κανόνας της σωστής εξωτερικής πολιτικής, να προετοιμάζει το έδαφος, ώστε να μην εισπράξεις αρνήσεις που εκθέτουν την χώρα διεθνώς.
Εκτός εάν ο στόχος ήταν η αναβάθμιση του ψευδοκράτους του Κοσόβου και η προσβολή του προέδρου Βούτσιτς και των αδελφών μας Σέρβων…
Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να προασπίσει έστω και άτυπα τα συμφέροντα της Ελλάδας.» 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης