Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram, ούτε από Μεσσίες

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram, ούτε από Μεσσίες
«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης
Σχετικά Άρθρα
Λάβρος εναντίον του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης, λέγοντας ότι το κόμμα δεν έχει ανάγκη ούτε από Μεσσίες, ούτε από πολιτικούς του instagram.
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, μιλώντας στο Action 24, ανέφερε πως «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα “φυτεύονται” από το instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες».
«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.
Πρόσθεσε πως «πρέπει να δούμε τις θέσεις του», λέγοντας στη συνέχεια ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία».
«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κ. Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», συμπλήρωσε ο κ. Φίλης.
Κληθείς να απαντήσει αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο κ. Φίλης είπε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης