Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Εάν κερδίσει ο Κασσελάκης, θα απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά

Φίλης: Εάν κερδίσει ο Κασσελάκης, θα απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά
Ο Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, όχι από έναν ναυτιλιακό broker της Αμερικής είπε ο κ.Φίλης
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως εάν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 24/9 επικρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, θα απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά διατύπωσε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος εκτίμησε πως ο Κ. Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, και όχι από έναν ναυτιλιακό broker της Αμερικής.
«Δεν βλέπω μαχαίρια, βλέπω αντιπαράθεση απόψεων, δυστυχώς από τη μία πλευρά, από το στρατό που είναι στο διαδίκτυο με τον κ. Κασσελάκη, βλέπω και συμπεριφορές οι οποίες είναι προβληματικές, ορισμένοι μάλιστα συμπεριφέρονται με ένα τρόπο, ο οποίος όχι απλώς δεν είναι ευγενής, είναι πολύ κακός, δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω, εναντίον της κ. Αχτσιόγλου και όλων των άλλων» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Φίλης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν υπάρχει στρατός του κ. Κασσελάκη απάντησε: «Υπάρχει στρατός, δεν λέω έμμισθος στρατός, υπάρχει στρατός.
Αυτό συμβαίνει, επί ένα μήνα γίνεται αυτό και ο κ. Κασσελάκης δεν καταδικάζει.
Ο Πολάκης, δε, βρίζει όποιον μιλάει ελληνικά».

Δεν θα φύγει η Δεξιά με Κασσελάκη

Ερωτηθείς αν ο κ. Κασσελάκης έχει πολιτικές απόψεις απάντησε: «Να τον καλέσετε να σας πει.
Γίνονται συζητήσεις με μονολόγους των βίντεο, μόνο εικόνα, όχι ανταλλαγή απόψεων».
«Ο Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, δεν θα πέσει επειδή είμαι όμορφος και μιλάω καλά αγγλικά, δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής» είπε ο κ.Φίλης, τονίζοντας ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανασυγκροτηθεί μετά τη δεινή ήττα, να καταλάβει γιατί έχασε και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εναλλακτική διακυβέρνηση.
«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει το στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς» είπε ο κ.Φίλης.

Σενάρια διάσπασης

Όσον αφορά τα σενάρια διάσπασης, ο κ.Φίλης είπε ότι «δεν αποφασίζω εγώ αν θα μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ένωση εθελοντική».
Ερωτηθείς για το εάν είναι «βαλτός» ο κ. Κασσελάκης, είπε ότι: «Δεν λέω ότι είναι βαλτός, αλλά θέτω ερωτήματα.
Ζει επί χρόνια στην Αμερική με συγκεκριμένη διαδρομή, έρχεται εδώ και θέλει να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα.
Είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον εμπιστεύεται κανείς ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τέτοιο έργο;»

Ανατροπή στη δεύτερη Κυριακή;

Σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή την Κυριακή, απάντησε ότι «όλα είναι ανοικτά, την Κυριακή ψηφίζουν και τα παλαιά μέλη».
Κλείνοντας, ζήτησε να επικρατήσει μια «προοπτική πολιτικού σχεδίου για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι η παραπολιτική και η μεταπολιτική και η εικόνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης