Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Σπαρτιάτες»: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη δικαιοσύνη για «τη ρητορική μίσους και τα συνθήματα κατά των Ελλήνων πολιτών»

«Σπαρτιάτες»: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη δικαιοσύνη για «τη ρητορική μίσους και τα συνθήματα κατά των Ελλήνων πολιτών»
«Η χυδαία του έκφραση "θέλω δύο αγόρια" είναι ξεκάθαρα ανησυχητική για την κοινωνία μας» επισημαίνουν οι Σπαρτιάτες ασκώντας κριτική στον Σ. Κασσελάκη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «Σπαρτιατών»:
«Οι δηλώσεις Κασσελάκη για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια -κατόπιν επιλογής φύλου με προτίμηση τους άρρενες- μέσω παρένθετης μητέρας, είναι επιεικώς απαράδεκτες.
Παράλληλα δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και μας προκαλεί έκπληξη η επίδειξη, ανάλυση, υπερέκθεση κάθε πτυχής της ιδιαιτερότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η χυδαία του έκφραση "θέλω δύο αγόρια" είναι ξεκάθαρα ανησυχητική για την κοινωνία μας…
Ωστόσο η παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου διαφαίνεται μεροληπτική.
Σε οποιαδήποτε άλλη αντίθετη περίπτωση δεν είδαμε κάποια κινητοποίηση των Δικαστικών Αρχών για παρόμοιες υβριστικές φράσεις ή ριζοσπαστικότερες ακραίες τοποθετήσεις της "κοινότητας", όπως το γνωστό σύνθημά τους κατά την πορεία των ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά: "Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η Πατρίς. Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς".
Όταν έχουμε ξεκάθαρη ρητορική μίσους και ρατσιστικά συνθήματα κατά των Ελλήνων πολιτών, τότε οι Δικαστικές Αρχές «κωφεύουν»»;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης