Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο πρωθυπουργός της χώρας προφανώς ζει σε άλλη χώρα - Γεμίζει τη χώρα με 24000 ανεμογεννήτριες

Ελληνική Λύση: Ο πρωθυπουργός της χώρας προφανώς ζει σε άλλη χώρα - Γεμίζει τη χώρα με 24000 ανεμογεννήτριες
Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει, εκτός των άλλων, τον πρωθυπουργό ότι «υποχρεώνει τους Έλληνες να καταφύγουν στην ιδιωτική ασφάλιση»
Δριμεία κριτική ασκεί η Ελληνική Λύση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στις πολιτικές της κυβέρνησης, μέσω ανακοίνωσής της.
Ειδικότερα, το κόμμα αναφέρει:

«Ο πρωθυπουργός που εδώ και 5 χρόνια έχει βυθίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην ανασφάλεια, βρήκε τη «λύση»: Υποχρεώνει τους Έλληνες να καταφύγουν στην ιδιωτική ασφάλιση!
Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου, αποκάλυψε ότι έχουμε πλέον 57% ρεύμα από ΑΠΕ και θέλει να γεμίσει την χώρα με 24000 ανεμογεννήτριες παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες πληρώνουν τσάμπα ρεύματος πανάκριβα το ρεύμα από τις ΑΠΕ του κ. Μητσοτάκη.
Τέλος, παρά τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, ο κύριος Μητσοτάκης προκαλώντας το πανελλήνιο, ισχυρίστηκε ότι θα φέρει και άλλους μετανάστες ως εργάτες. Ελπίζουμε μόνο να μην χρησιμοποιήσει την Χαμάς ως γραφείο ευρέσεως εργασίας
Η μόνη μας ελπίδα είναι η δήλωση του ότι θα χρησιμοποιήσει στο Μέγαρο Μαξίμου την «τεχνητή νοημοσύνη» αφού η παρούσα «κυβερνητική νοημοσύνη» έχει οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης