Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Απατηλοί οι ισχυρισμοί για οικονομία, μεταναστευτικό και Γλυπτά του Παρθενώνα

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Απατηλοί  οι ισχυρισμοί για οικονομία, μεταναστευτικό και Γλυπτά του Παρθενώνα
"Yπάρχουν «θετικές ειδήσεις», αλλά αυτές δεν αφορούν τον ελληνικό λαό ο οποίος γονατίζει από την φορολογία, το κόστος ενέργειας, την πραγματική μείωση μισθών και την εξαθλίωση", σημειώνει η  Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
Για απατηλούς και υποκριτικούς ισχυρισμούς του Κ. Μητσοτάκη για την οικονομία, το μεταναστευτικό και τα Γλυπτά του Παρθενώνα, κάνει λόγο η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο BBC.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, "ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη του παρέμβαση, αλλά και στην συνέντευξη με το BBC, μίλησε για «θετικές ειδήσεις» αναφορικά με την ελληνική οικονομία.
Όντως, υπάρχουν «θετικές ειδήσεις», αλλά αυτές δεν αφορούν τον ελληνικό λαό ο οποίος γονατίζει από την φορολογία, το κόστος ενέργειας, την πραγματική μείωση μισθών και την εξαθλίωση.
Αντίθετα, επί 4 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ., οι μόνες «καλές ειδήσεις» αφορούν τα «καρτέλ» ενέργειας, τους ολιγάρχες, τους «εθνικούς εργολάβους» που βρίσκονται στον στενό πυρήνα του «επιτελικού κράτους»".
Για το μεταναστευτικό, προσθέτει η Ελληνική Λύση  πως "ότι και να δηλώσει ο κύριος Μητσοτάκης, η αλήθεια είναι ότι ζημίωσε το εθνικό συμφέρον, αποδεχόμενος τις εξωφρενικές απαιτήσεις των Γερμανών, για επιστροφές «αιτούντων ασύλου»! Η Ελλάδα της υπογεννητικότητας, αντιμετωπίζει πλέον την υπαρξιακή εθνική απειλή, της «αντικατάστασης πληθυσμού», από τις εγκληματικές πολιτικές Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ".
"Όσον αφορά και το συνεχιζόμενο σήριαλ με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η Ελληνική Λύση έχει σαφέστατη πρόταση αντί των υποκριτικών «ευχολογίων» όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών: Νομική δράση για οικονομική αποζημίωση από όλες τις χώρες που κατέχουν παράνομα, μέρη της εθνικής μας κληρονομιάς, αναδρομικά και για όσο καιρό εξακολουθούν να τα εκμεταλλεύονται (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ). Μόνο έτσι θα εξαναγκαστούν οι κλεπταποδόχοι να μας επιστρέψουν τα κλοπιμαία", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης