Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καϊλή: Ο Ανδρουλάκης ούτε πήρε τηλέφωνο να μάθει πώς είμαστε

Καϊλή: Ο Ανδρουλάκης ούτε πήρε τηλέφωνο να μάθει πώς είμαστε
Η κ. Καϊλή εμφανίζεται πρόθυμη να είναι εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής και ενδέχεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις γιορτές
"Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά", τόνισε η Εύα Καϊλή τη Δευτέρα 4/12 στον ΑΝΤ1.
Ο βελγικός τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση της Καϊλή ως προς την 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της Αριάδνη, ενώ το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του, τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια.
Ωστόσο, η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει.
Μητέρα και κόρη είναι συνεχώς μαζί και μάλιστα επισκέφθηκαν το Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να της δείξει το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Η μικρή Αριάδνη βρίσκεται και με τον πατέρα της Φρανστέσκο Τζόρτζι, τον οποίο βλέπει καθημερινά, καθώς κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 η κ. Καϊλη εμφανίζεται πρόθυμη να είναι εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής και ενδέχεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις γιορτές.
Εντούτοις, όπως η ίδια ανέφερε, από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης