Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ελληνική Λύση απαντά για τη συνεργασία με τον ... ΣΥΡΙΖΑ: Κωμικές δηλώσεις από μία τραγική κυβέρνηση

Η Ελληνική Λύση απαντά για τη συνεργασία με τον ... ΣΥΡΙΖΑ: Κωμικές δηλώσεις από μία τραγική κυβέρνηση
«Το κόμμα του είναι αυτό που συνεργάζεται με τα αποτυχημένα στελέχη της μειοδοτικής κυβέρνησης Σημίτη» η απάντηση της Ελληνικής Λύσης στον Παύλο Μαρινάκη
Στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ότι ίσως ο Στέφανος Κασσελάκης αναζητάει συνεργασία με τον Κυριάκο Βελόπουλο -αναδεικνύοντας επίμονα τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάνης- απαντάει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Το κόμμα κάνει λόγο για «κωμικές δηλώσεις του εκπροσώπου μιας τράγικης κυβέρνησης.
Πιο αναλυτικά αναφέρει:
«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΩΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο κ. Μαρινάκης προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν αναφέρεται σε κυβερνητικές συνεργασίες με τον ΣυΡιζΑ.
Λησμονεί ότι τα νομοσχέδια του κόμματος του, όπως την πρόσφατη επαίσχυντη τροπολογία για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, τα υπερψηφίζουν ο ΣυΡιζΑ με το ΠΑΣΟΚ.
Το κόμμα του άλλωστε είναι αυτό που συνεργάζεται με τα αποτυχημένα στελέχη της μειοδοτικής κυβέρνησης Σημίτη, έχοντας περιθωριοποιήσει ότι συνδέεται με τον ιδρυτή του, Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, δεν διαθέτει ούτε έναν υπουργό από την βόρεια Ελλάδα.
Το κόμμα του, είναι ηθικός αυτουργός της προδοσίας της Μακεδονίας και φυσικός αυτουργός της προδοσίας του Αιγαίου με το διαβόητο Turkaegean!
Όταν λοιπόν ο κ. Μαρινάκης αναφέρεται στην Ελληνική Λύση, θα πρέπει να σκέφτεται δίπλα, εάν φυσικά διαθέτει αυτή την "ικανότητα".»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης