Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος μαινόμενος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Είναι κοινός πολιτικός απατεώνας - Χριστιανοφοβική η κυβέρνηση

Βελόπουλος μαινόμενος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Είναι κοινός πολιτικός απατεώνας - Χριστιανοφοβική η κυβέρνηση
«Το να επιτρέπεις την πώληση όπλων στον εχθρό σου που απειλεί να δολοφονήσει Έλληνες, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας» σημειώνει ο κ. Βελόπουλος
Σε οξείς πολιτικούς τόνους ασκεί κριτική ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια εφ' όλης της ύλης συνέντευξής του στην κρατική τηλεόραση.
«Ως κοινός "πολιτικός απατεώνας", ο Κ. Μητσοτάκης εισάγει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, χωρίς να τα έχει ανακοινώσει προεκλογικά» τονίζει ο κύριος Βελόπουλος.
Επιπλέον στη σχετική του δήλωση, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης κάνει λόγο για ομολογία του πρωθυπουργού ότι δεν θα εμποδίσει την πώληση μαχητικών F - 16 και πυραύλων στην Τουρκία.
«Το να επιτρέπεις την πώληση όπλων στον εχθρό σου που απειλεί να δολοφονήσει Έλληνες, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας» σημειώνει ο κ. Βελόπουλος.
Προσθέτει, δε, πως «ο πρωθυπουργός δυστυχώς εκτός από την αλήθεια κατέρριψε ακόμα και την επιστήμη της Βιολογίας ανακαλύπτοντας "τρίτο φύλο", ενώ ψεύδεται και για την παρένθετη μητρότητα αφού με το νόμο του, οι εύποροι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να «μισθώνουν» φτωχές γυναίκες στο εξωτερικό».
Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος κάνει λόγο για «χριστιανοφοβία της κυβέρνησης», η οποία επιβεβαιώνεται από την «χλευαστική» (μίλησε για «ρύζια») αναφορά του πρωθυπουργού στον θρησκευτικό γάμο.
«Ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει και η Εκκλησία, η οποία περιέργως δεν ορθώνει ανάστημα», καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Σήμερα ο πρωθυπουργός τεκμηρίωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει βασίζεται στην εξαπάτηση των πολιτών και την ανευθυνότητα που πλέον ξεπερνά τα όρια της εθνικής μειοδοσίας.
Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι δεν θα εμποδίσει την πώληση μαχητικών F - 16 και πυραύλων στην Τουρκία. Το να επιτρέπεις την πώληση όπλων στον εχθρό σου που απειλεί να δολοφονήσει Έλληνες, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας.
Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα μιλώντας για «εισαγόμενη ακρίβεια». Εξαπάτησε όμως πάλι το πανελλήνιο καθώς τα μέτρα που ανακοίνωσε υποθάλπουν τους κερδοσκόπους αντί να προστατεύουν τους Έλληνες.
Ως κοινός «πολιτικός απατεώνας», ο Κ. Μητσοτάκης εισάγει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, χωρίς να τα έχει ανακοινώσει προεκλογικά. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, εκ του ασφαλούς φυσικά, διότι έχει ως δεκανίκια τον ΣυΡιζΑ, το ΠΑΣΟΚ, την Πλεύση Ελευθερίας και την Νέα Αριστερά!
Ο πρωθυπουργός δυστυχώς εκτός από την αλήθεια κατέρριψε ακόμα και την επιστήμη της Βιολογίας ανακαλύπτοντας «τρίτο φύλο», ενώ ψεύδεται και για την «παρένθετη μητρότητα» αφού με το νόμο του, οι «εύποροι ενδιαφερόμενοι» θα μπορούν να «μισθώνουν» φτωχές γυναίκες στο εξωτερικό.
Η χλευαστική αναφορά του (μιλώντας για «ρύζια») στο Ιερό Μυστήριο του Ορθόδοξου Γάμου, απλώς επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση όταν μιλά για χριστιανοφοβία της κυβέρνησης.
Ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει και η Εκκλησία, η οποία περιέργως δεν ορθώνει ανάστημα.
Αποδεικνύεται πλέον ότι μόνον η Ελληνική Λύση υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας και της κοινωνίας. Εμείς δεσμευόμαστε ότι όταν ο λαός μας εμπιστευθεί την διακυβέρνηση της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα αυτόν τον αντικοινωνικό και αντιχριστιανικό νόμο. Ασκώντας παράλληλα υπερήφανη εξωτερική πολιτική που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι των εχθρών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης