Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή επίθεση Βελόπουλου στον Ανδρουλάκη: Είναι μικρός και ολίγιστος πολιτικά

Σκληρή επίθεση Βελόπουλου στον Ανδρουλάκη: Είναι μικρός και ολίγιστος πολιτικά
«Η Ελληνική Λύση, στο ψήφισμα που ο ίδιος ήθελε να ψηφίσουμε, "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" δεν θα μπορούσε να προσυπογράψει ποτέ» απαντά ο Κ. Βελόπουλος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τα όσα είπε στη Βουλή απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
«Η μοναδική απάντηση που μπορεί να δοθεί στον κύριο Ανδρουλάκη και στην πολιτική του σύγχυση, είναι η δήλωση ενός ανθρώπου που τον ξέρει πολύ καλά. Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και την σκιά τους. Αυτό τα λέει όλα για τον κύριο Ανδρουλάκη, το ύφος του, αλλά κυρίως το πολιτικό του θάρρος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.
Ανέφερε ότι «αυτό που μπορούμε να του πούμε είναι ξεκάθαρο: ότι η Ελληνική Λύση, στο ψήφισμα που ο ίδιος ήθελε να ψηφίσουμε, «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» δεν θα μπορούσε να προσυπογράψει ποτέ, ούτε να γίνουμε συνήγοροι του εθνικού μηνυτή, του Δημητρά».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος συμπλήρωσε: «Ας αφήσει αυτά ο κύριος Ανδρουλάκης, τα συκοφαντικά για την Ελληνική Λύση και ας κοιτάξει γύρω του τους βουλευτές του. Ο ίδιος υπεραμύνεται ενός νομοσχεδίου σήμερα, το οποίο οι βουλευτές του δεν το ψηφίζουν. 'Αρα λοιπόν και μικρός και ελάχιστος είναι πολιτικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης