Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Πράξη εθνικής μειοδοσίας η διμερής συμφωνία Μητσοτάκη με τον Zelensky

Ελληνική Λύση: Πράξη εθνικής μειοδοσίας η διμερής συμφωνία Μητσοτάκη με τον Zelensky
«Τεκμηριώνεται πλέον ότι η αντεθνική πολιτική με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία είναι προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη» τονίζει το κόμμα
Τις «διμερείς συμφωνίες που συνάπτει εν κρυπτώ» με την Ουκρανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
«Έως σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. "βάπτιζαν" την αντεθνική πολιτική τους στο ουκρανικό, ως Νατοϊκή και Ευρωπαϊκη "υποχρέωση"» τονίζει χαρακτηριστικά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ενώ παράλληλα, καταγγέλλει πως «αποκαλύπτεται από τον ίδιο τον Ζελένσκι, ότι ο πρωθυπουργός συνάπτει διμερείς συμφωνίες εν κρυπτώ με την Ουκρανία!».
«Τεκμηριώνεται πλέον ότι η αντεθνική πολιτική με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία που εξυπηρετεί μόνο τον Ερντογάν, είναι προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη» καταλήγει στη σχετική ανακοίνωση το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

Έως σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. «βάπτιζαν» την αντεθνική πολιτική τους στο ουκρανικό, ως Νατοϊκή και Ευρωπαϊκη «υποχρέωση». Τώρα, αποκαλύπτεται από τον ίδιο τον Ζελένσκι, ότι ο πρωθυπουργός συνάπτει διμερείς συμφωνίες εν κρυπτώ με την Ουκρανία!Τεκμηριώνεται πλέον ότι η αντεθνική πολιτική με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία που εξυπηρετεί μόνο τον Ερντογάν, είναι προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης