Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κασσελάκης ζητά προανακριτική για τις ευθύνες Καραμανλή στα Τέμπη: Το κατηγορητήριο είναι συγκεκριμένο και πανίσχυρο

Ο Κασσελάκης ζητά προανακριτική για τις ευθύνες Καραμανλή στα Τέμπη: Το κατηγορητήριο είναι συγκεκριμένο και πανίσχυρο
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο αίτημα για σύσταση εξεταστικής προανακριτικής επιτροπής για τις ευθύνες Καραμανλή στο δυστύχημα των Τεμπών
Σχετικά Άρθρα
Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις ευθύνες του πρώην υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με ανάρτηση του στα social media, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ζητά «προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης». Μάλιστα, παρουσιάζει και το «κατηγορητήριο» που -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι «συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή».
«Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε άλλο σημείο του βίντεο που δημοσίευσε. Ο κ. Κασσελάκης θεωρεί δεδομένο πως κ. Μητσοτάκης θα απορρίψει το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά σχολιάζει πως «απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμα και την τελευταία δικαιολογία».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης