Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: «Μονόδρομος» η ψήφος στην Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές

Βελόπουλος: «Μονόδρομος» η ψήφος στην Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «τραγελαφικά» τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης
Σχετικά Άρθρα

«Το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό. Να είναι αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι μονόδρομος η ψήφος στην Ελληνική Λύση.
Επισήμανε ότι «τώρα, όταν ψηφίζεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για εθνικό ομιλείς περί γάμου ομοφυλοφίλων, ούτε για κοινωνικό και λαϊκό μήνυμα, όταν στηρίζουν όλα τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα τα κόμματα αυτά».

Η Τουρκία

Σε άλλη δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στην Τουρκία, τόνισε ότι «η μοναδική χώρα στον κόσμο, παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου η γείτονα χώρα διεκδικεί εδάφη της Ελλάδος, είναι η Τουρκία. Και όμως αυτή τη χώρα, η οποία διεκδικεί εδάφη από τη χώρα μας, τη νομιμοποιούμε συνεχώς με συζητήσεις». Συμπλήρωσε ότι «τα νέα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι τραγελαφικά» καθώς όπως υποστήριξε «δεν μπορεί ο άλλος να διεκδικεί εδάφη δικά σου, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και εσύ να μιλάς για εμπιστοσύνη. Γι' αυτό ακριβώς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό».
Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος για την επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, σε εκκλησία στην Καβάλα, είπε ότι «τα χαστούκια από γυναίκα σε γυναίκα ή από άντρα σε γυναίκα είναι επιεικώς απαράδεκτα και αυτονοήτως είναι καταδικαστέα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης