Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Εδώ και τώρα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία Παίδων

ΚΚΕ: Εδώ και τώρα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία Παίδων

Ανακοίνωση κόλαφος από το κόμμα του Περισσού

Σχετικά Άρθρα

«Το ΚΚΕ απαιτεί εδώ και τώρα κατεπείγουσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, μπροστά στο ενδεχόμενο την 1η Ιουνίου να ανασταλούν τα τακτικά χειρουργεία στα νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού”» τονίζεται σε σχόλιο του κόμματος σημειώνοντας πως «οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη για προσλήψεις με το σταγονόμετρο, αποτελούν ευχολόγια που θέλουν να καθησυχάσουν και όχι να λύσουν το βασικό ζήτημα, σε έναν τόσο κρίσιμο τομέα όπως αυτόν της παιδιατρικής περίθαλψης».
«Άλλωστε, το πρόβλημα της υποστελέχωσης των συγκεκριμένων παιδιατρικών νοσοκομείων με ελλείψεις σε αναισθησιολόγους, νοσηλευτικό προσωπικό στα χειρουργεία και στην ΜΕΘ Παίδων, είναι ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας παιδιατρικής περίθαλψης, από την πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και ιδιαίτερα της κυβέρνησης της ΝΔ.
Αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο για τους γονείς και τους μικρούς ασθενείς που, θέλουν δεν θέλουν, στρέφονται προς τον ιδιωτικό τομέα.
Την ώρα που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους εργαζόμενους να δουλεύουν στα όρια της εξάντλησης, η κυβέρνηση συνεχίζει να μπαλώνει τις τρύπες με συνεχείς μετακινήσεις προσωπικού από άλλα νοσοκομεία» προσθέτει στο σχόλιο του το ΚΚΕ και καταλήγει:
«Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, γιατί είναι υπόθεση όλου του λαού».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης