Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πώς ... αποστόμωσε στο τηλέφωνο ο Τσίπρας τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πώς ... αποστόμωσε στο τηλέφωνο ο Τσίπρας τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να παραστεί στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, δεν πήγε ακριβώς όπως ... τα περίμενε ο Στέφανος Κασσελάκης
Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τρόπο που εκείνος τον ... «αποστόμωσε», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, από την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την έναρξη της προεκλογικής του ομιλίας, αναφέρθηκε στο πόσο ήλπιζε να επιστρέψει στην Ελλάδα και πώς ήρθε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και του πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.
Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, εξήγησε ότι πήρε τηλέφωνο τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να τον καλέσει στη σημερινή συγκέντρωση και εκείνος τον αποστόμωσε, απαντώντας του κοφτά «πώς είναι δυνατόν να λείπω;», με τον κόσμο να καταχειροκροτεί.
«Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της» επισήμανε εν μέσω αποθέωσης από το κοινό.
«Ήλπιζα λοιπόν ότι κάποτε θα γύριζα να ενωθώ με τις ρίζες μου. Το ήθελα τόσο πολύ. Και εκεί ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου πρότεινε να μπω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης που είναι σήμερα εδώ. Που τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη σημερινή μας συγκέντρωση, και με αποστόμωσε: “Πώς είναι δυνατόν να λείπω;” Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της» ανέφερε χαρακτηριστικά. 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης