Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Κασσελάκη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Επίθεση στη ΝΔ για την «εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων»

Αιχμές Κασσελάκη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Επίθεση στη ΝΔ για την «εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μία σειρά από συνεδριάσεις των οργάνων, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο
Σχετικά Άρθρα
Μηνύματα με αποδέκτες στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Με αφορμή την πρόταση για μελλοντική συνεργασία των κεντροαριστερών δυνάμεων, ανέφερε ότι οποιαδήποτε σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σταδιακά και στη βάση προγραμμάτων: «Η σύγκλιση πρέπει να γίνει σταδιακά σε βάση προγραμμάτων. Δεν είναι το ίδιο με τις μονοεδρικές περιφέρειες. Θεωρώ σημαντικό για όλους τους βουλευτές μηδενός εξαιρουμένου να πουν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για σύγκλιση στην ευρύτερη Αριστερά».
Επίσης, προειδοποίησε ότι όποιος στηρίζει το κόμμα του οφείλει να αναγνωρίζει τον ηγετικό ρόλο τόσο του κόμματος όσο και τον πρωταγωνιστικό του προέδρου του.
Σε ό,τι αφορά στην κυβέρνηση της ΝΔ, της καταλόγισε εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων και υποκρισία, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση νόμου για το ιδιωτικό χρέος που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μία σειρά από συνεδριάσεις των οργάνων, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, ενώ ξεκαθάρισε πως το κτίριο της Κουμουνδούρου δεν πωλείται ούτε νοικιάζεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης