Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αφαιρεί τη Motor Oil από τις κορυφαίες της επιλογές η Eurobank Equities λόγω Ουκρανίας – Στη θέση της η ΕΧΑΕ

Αφαιρεί τη Motor Oil από τις κορυφαίες της επιλογές η Eurobank Equities λόγω Ουκρανίας – Στη θέση της η ΕΧΑΕ
Να περιορίσει τον κίνδυνο θέλει η χρηματιστηριακή. Ποιες είναι τώρα οι κορυφαίες της επιλογές
Σχετικά Άρθρα

Λόγω της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας η οποία αύξησε τον κίνδυνο για τις μετοχές και με δεδομένη την αβεβαιότητα αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα αποκλιμάκωσης, η Eurobank Equities αλλάζει λίγο τη στρατηγική της και θέλει να μειώσει τον κίνδυνο.
Έτσι αφαιρεί τη μετοχή της Motor Oil από τις κορυφαίες της επιλογές (σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 17 ευρώ) και στη θέση της τοποθετεί την ΕΧΑΕ με τιμή στόχο τα 5,10 ευρώ καθώς περιμένει διατήρηση της υψηλής μεταβλητότητας λόγω του υψηλού γεωπολιτικού κινδύνου, η οποία θα διατηρήσει το τζίρο σε υψηλά επίπεδα.
Οι κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής είναι ο ΟΠΑΠ με τιμή στόχο τα 14,7 ευρώ λόγω υψηλού μερίσματος, χαμηλού κινδύνου και με περιορισμένο αντίκτυπο από πληθωριστικές πιέσεις, η Μυτιληναίος με τιμή στόχο τα 22 ευρώ λόγω υψηλών τιμών αλουμινίου, έκθεση στις ΑΠΕ και θετική λειτουργική δυναμική στην ενέργεια.
Επίσης στις κορυφαίες επιλογές είναι η Εθνική Τράπεζα με τιμή στόχο τα 4,20 ευρώ, η ΔΕΗ με τιμή στόχο τα 14,50 ευρώ και η Fourlis με τιμή στόχο τα 6,20 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης