Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Με 28% discount έναντι του ΝΑV η Lamda Dev. και μια ματιά στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου

Με 28% discount έναντι του ΝΑV η Lamda Dev. και μια ματιά στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου
Η Euroxx υπογραμμίζει το ΝΑV των 7,72 ευρώ ανά μετοχή έναντι 7,73 ευρώ που ήταν στο τέλος του 2021 και τονίζει πως τώρα το discount είναι της τάξης του 28% περίπου έναντι 25% του ευρωπαϊκού κλάδου, 13% των ΑΕΕΑΠ
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών ήταν τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Lamda Dev. για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Αναλυτές σημειώνουν το μεγάλο discount της τιμής της μετοχής με την καθαρή αξία ενεργητικού η οποία ανακοινώθηκε στα 7,72 ευρώ ανά μετοχή.
Η Eurobank Equities σημειώνει πως τα αποτελέσματα ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις με τα EBITDA των εμπορικών κέντρων να ανέρχονται στα 15,4 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 59% και τα προσαρμοσμένα EBITDA να ανέρχονται στα 13,1 εκατ. ευρώ από 9,2 εκατ. ευρώ.
Η χρηματιστηριακή περίμενε NAV 7,67 ευρώ ανά μετοχή έναντι 7,72 ευρώ που ανακοινώθηκε, ενώ ο καθαρός δανεισμός σημειώνει πως διαμορφώθηκε στα 227 εκατ. ευρώ.
Η Euroxx υπογραμμίζει το ΝΑV των 7,72 ευρώ ανά μετοχή έναντι 7,73 ευρώ που ήταν στο τέλος του 2021 και τονίζει πως τώρα το discount είναι της τάξης του 28% περίπου έναντι 25% του ευρωπαϊκού κλάδου, 13% των ΑΕΕΑΠ.
Σημειώνεται πως η Lamda είχε ζημία 7,7 εκατ. ευρώ στην τελική γραμμή με τις λειτουργικές ταμειακές ροές να παραμένουν θετικές κατά 6,3 εκατ. ευρώ.
Τα EBITDA είναι μόλις 1,6 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από αυτά του 2019 (προ πανδημίας) λόγω υψηλότερων λειτουργικών εξόδων και χαμηλότερου τζίρου από ενοίκια και έσοδα στάθμευσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης