Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αβάσιμες οι φήμες που φέρουν τον Θωμόπουλο να φεύγει από Πειραιώς και να αναλαμβάνει ΕΤΕ

Αβάσιμες οι φήμες που φέρουν τον Θωμόπουλο να φεύγει από Πειραιώς και να αναλαμβάνει ΕΤΕ
Η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς συνεχίζει ενωμένη....
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει σενάρια και φήμες που φέρουν τον Άνθιμο Θωμόπουλο σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζα Πειραιώς να αναλαμβάνει CEO της Εθνικής τράπεζας, στην θέση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη.
Κατά την άποψη μας κανείς δεν θα μετακινηθεί, ο μεν Θωμόπουλος θα μείνει στην Πειραιώς και ο Φραγκιαδάκης στην Εθνική τράπεζα.

Τα σενάρια αυτά καλλιεργήθηκαν κυρίως λόγω της εξέλιξης της ανακεφαλαιοποίησης των 4,66 δισεκ. της τράπεζας Πειραιώς η οποία καλύφθηκε κατά βάση λόγω της αποφασιστικής παρέμβασης Σάλλα αλλά και λόγω της συμμετοχής ξένων επενδυτών.
Όμως η πραγματικότητα είναι η εξής, η ανακεφαλαιοποίηση της Πειραιώς ήταν επιτυχής επειδή συμμετείχαν και έλληνες και ξένοι επενδυτές.
Οπότε η άκρως αποφασιστική και αποτελεσματική συμμετοχή Σάλλα - που είναι αναγνωρισμένη και δεδομένη -  και η ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια ανακεφαλαιοποίησης Θωμόπουλου απέδωσε ώστε η τράπεζα να καλύψει επιτυχώς το βασικό σενάριο.
Η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς συνεχίζει ενωμένη.

Υποσημείωση bankingnews

Μέχρι τις Γενικές Συνελεύσεις του Ιουνίου του 2016 πολλά σενάρια θα λέγονται και θα γράφονται αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης